Het is weer vrijdag wat tea time betekend op morethanbooks! Dit keer gaan we iets persoonlijker in op de vraag: Hoe denk je dat anderen jou zien als ze je voor het eerst ontmoeten!

Lia: Ik denk dat mensen mij als heel rustig en stil zien, misschien wel iets te rustig en stil. Ik ben inderdaad wel heel observerend en kijk de kat eerst uit de boom, maar als je me beter leert kennen kan ik ook heel luidruchtig zijn!

Amy: Er zijn twee soorten manieren hoe mensen mij kunnen zien. Het hangt echt af hoe ik me voel in die situatie. Soms ben ik heel erg stil en verlegen, waardoor ik mij volledig af kan zonderen en de andere keer ben ik juist heel erg aanwezig en sociaal.

Roos: Het ligt een beetje aan de omgeving en de mensen met wie ik ben. Als ik met vrienden ben en er is iemand die ik niet ken ben ik gewoon mezelf. Wanneer ik alleen iemand nieuw ontmoet ben ik verlegen en stil.

Hoe zouden andere mensen jou zien? Wij zijn erg benieuwd naar jullie antwoorden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *