Bijna weekend en dus weer theezakjes tijd! Vandaag is de vraag,

“naast welk karakter zou je graag willen wonen?”

Amy: Ik zou graag naast Will Blakelee van The Last Song willen wonen. Uiteindelijk blijkt hij een heel zacht karakter te hebben en was hij erg lief voor Ronnie Miller. Als andere keus zou ik graag naast Marius van Les Miserables willen wonen want ik hou van dat karakter.

Lia: Sinds de release van To All The Boys I’ve Loved Before afgelopen week ben ik weer helemaal into dit boek. Het is daarom misschien ook niet zo gek als ik zeg dat ik wel heel graag naast Peter Kavinsky of Josh Sanderson zou willen wonen. De Song Covey familie is ook geen probleem though! 

Roos: Ik zou graag naast Kaz Brekker van Six of crows en Crooked Kingdom willen wonen. Niet alleen is hij sexy, hij is ook nog eens slim. Hij mag dan misschien wel een bad boy zijn maar hij heeft ook een zachte kant. Het is een moeilijk tot hem door te dringen maar als hij eenmaal op je valt dan heb je ook een goede! Als het compleet tegenovergestelde van hem zou ik ook naast Luna Lovegood willen wonen. Zij zal je leven een stukje interessanter en mooier maken. Misschien kunnen J.K. Rowling en Leigh Bardugo een crossover schrijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *