Tea Time #19: Eigen bedrijf

Het is vandaag vrijdag, wat betekend dat we een nieuwe theezakje hebben voor jullie. Deze keer met de vraag:

“als je een eigen bedrijf zou starten, wat zou je dan verkopen?”

Amy: Als ik een eigen bedrijf zou starten, zou ik het heel erg leuk vinden om een combinatie zou maken tussen thee met boeken. Uiteraard zou ik dan beide verkopen. Om het uitgebreid te maken zou ik daarnaast ook boekenleggers met eigen ontwerp verkopen.

Roos: Ik zou een boekenwinkel beginnen met alleen maar young adult boeken in het Engels. Dit mis ik nog heel erg in vooral de kleinere steden. Ik zou het combineren met het verkopen van make-up dat is geïnspireerd op boeken.

Lia: Als ik mijn eigen bedrijf zou mogen starten dan zou dat iets met thee zijn. Geen grapje. Onze theezakjes vragen hebben me geïnspireerd denk ik. Het lijkt me leuk om thee namen te verzinnen maar daarnaast ook iets van boekenleggers te maken.

Wat voor bedrijf zou JIJ willen starten? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *