Tea Time #18: Favoriete sprookje

Het is vandaag vrijdag, wat betekend dat we een nieuwe theezakje hebben voor jullie. Deze keer met de vraag “wat is jouw favoriete sprookje?”

wat is jouw favoriete sprookje

Amy: Ik vind het lastig om te kiezen, ik hou namelijk van sprookjes! Als kind was mijn favoriete sprookje altijd de kleine zeemeermin. Ik hou van het zeeleven en het hele verhaal. Nu ik wat ouder ben geworden, neig ik weer heel erg naar Belle en het beest.

Roos: 101 dalmatiërs vond en vind ik nog steeds de leukste film die er ooit is gemaakt. Vooral van de films waar echte hondjes in spelen. Ik wou er vroeger altijd een en stiekem nu eigenlijk ook nog wel! Daarnaast heb ik eigenlijk hetzelfde als Amy. De kleine zeemeermin is mijn tweede favoriete sprookje. Maar ook Belle en het beest, dit is een goede derde. Wat vooral komt door de remake ervan waarin Emma Watson de hoofdrol speelde!

Lia: Mijn favoriete sprookje is toch denk ik wel Roodkapje. Dat verhaal heb ik vroeger zo vaak gehoord en gelezen en ik vond het zo spannend altijd. Ik kan me wel herinneren dat ik ook de geïllustreerde versies hiervan helemaal prachtig vond.

Wat is jullie favoriet sprookje en waarom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *