Tea Time #17: Een dag ruilen met een auteur (Moederdag editie)

Het is vandaag MOEDERDAG en ook weer tijd voor een nieuwe tea time en deze keer de vraag: Met welke auteur zou jij een dag willen ruilen?

Roos: Ik zou graag een dagje willen ruilen met JK Rowling. Vooral toen ze Harry Potter schreef. Ik zou erg graag willen weten wat er toen precies door haar hoofd ging. Ook haar overstap van het schrijven van Harry Potter naar het schrijven van thrillers. In hoeverre dat anders is.

Amy: Ik zou graag van dag willen verruilen met John Green. Het lijkt mij erg tof aangezien hij veel leuke dingen meemaakt, wat je kan zien op zijn YouTube kanaal met vlogbrothers. Daarnaast ben ik geïnteresseerd naar de manier waarop hij denkt en zo boeken schrijft.

Lia: Dit is een lastige vraag maar voor mij denk ik wel heel erg makkelijk te beantwoorden – dat is namelijk J.K. Rowling. Ik wil niet zozeer nu een dag met haar ruilen maar doe dat graag voor een dag in het verleden waarop ze druk bezig was met het schrijven van Harry Potter of het promoten van de boeken en films!

Met welke auteur zouden jullie een dagje willen ruilen en waarom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *