Tea Time #16: Posters

Weer of geen weer – wij blijven thee drinken. Vandaag weer een nieuwe vraag: Van wie had jij vroeger een poster boven je bed hangen? (of nog steeds boven je bed hangen, dat kan natuurlijk ook)

Amy: Ik maak me een beetje zorgen dat deze vraag in de verleden tijd geschreven is. Vroeger had ik een kamer die helemaal vol hing. Op elke plek hing er wel wat. Wat er voornamelijk hing was de Jonas Brothers, Taylor Swift en Demi Lovato. In mijn nieuwe kamer heb ik geen mogelijkheid om posters op te hangen, dus daar heb ik voornamelijk foto’s in lijstjes aan mijn muur gehangen van diezelfde artiesten (maar bij veel nu een foto van mij met hun samen!).

Roos: Ik was niet zo van de posters boven mijn bed of ergens anders in mijn kamer. Meestal bewaarde ik posters in een mapje. Vroeger was ik erg fan van Hilary Duff (nu nog steeds) en de MKids (beschamend) Nu heb ik een grote poster van Ariana op me kamer, die heb ik gekocht bij haar Dangerous Woman world tour.

Lia: Ik ga denk ik liegen als ik zeg dat mijn kamer vroeger géén poster paradijs was. Alles wat los en vast zat had ik wel als stukjes behang op de muur geplakt (tot grote ergernis van mijn ouders overigens). Dit waren dan vooral de Jonas Brothers en al die andere Disney sterren, dat was echt mijn ding. Ik heb nu ook nog wel een aantal mooie posters die ik in wil lijsten. Maar zo kleurrijk als het ooit was, dat nooit meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *