Tea Time #14: jij in een roman

Lia: Dit vind ik echt een hele lastige vraag. Ik zou denk ik het personage zijn wat de kat een beetje uit de boom kijkt. En dit dan voor letterlijk elke situatie in het leven. Aan de andere kant lijkt het me wel tof om diegene te zijn die overal het voortouw in neemt, maar dat was geen onderdeel van de vraag.

Amy: Ik sluit me bij de andere aan en vind dit inderdaad een lastige vraag om te beantwoorden. Mijn keuze valt op een onschuldig persoon die in een verkeerde situatie terecht komt en diegene moet zichzelf er dan uit zien te redden. Om het allemaal een beetje te kunnen overdrijven ga ik dan voor een moordzaak waar de hoofdkarakter bij betrokken wordt. Niet op mijzelf gebaseerd, maar wel erg leuk om te maken denk ik.

Roos: Hm, best een moeilijke vraag. Ik denk dat een schrijver mij eerst zou omschrijven als een verlegen iemand, maar dat ik me steeds meer op mijn gemak ga voelen in het bijzijn van die leuke jongen. Mijn onzekerheid zou ik, doormiddel van flirten, zo goed mogelijk proberen te verbergen. Ook zou ik worden omschreven als iemand die geniet van de kleine dingen samen. Dat het voor mij allemaal niet zo groot hoeft te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *