Tea time #13: nog maar één serie of boek

Het is weer vrijdag en ook weer tijd voor een nieuw Tea Time! Deze week de vraag: Als je nog maar één serie zou mogen kijken, welke zou je dan kiezen? En als we dan toch bezig zijn ben ik ook wel benieuwd wat de keuze zou zijn als het om boeken ging — lees snel verder voor onze antwoorden!

Amy: Een serie die ik kan blijven kijken is Pretty Little Liars. Daarnaast is het ook erg fijn om The vampire diaries of The originals te blijven kijken. Voor boeken ga ik voor Harry Potter of voor wat boeken van Carry Slee

Roos: Qua serie ga ik voor Prison break. Dat kan ik blijven zien. Daarvan zijn er ook boeken. Qua boek is het natuurlijk Harry Potter, dit lees ik elk jaar opnieuw. En het verveelt gewoon nooit!

Lia: Een serie dat is voor mij een eitje. Ik denk dat ik Pretty Little Liars zou kiezen of misschien ook wel Gossip Girl. Dit zijn twee series die je volgens mij telkens opnieuw kunt beginnen — het blijft leuk! Een boek uitkiezen is lastiger. Uit principe moet ik dan toch gaan voor de Harry Potter serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *