Tea time #12: kostbaarste bezit

Deze week weer een interessante vraag die wij onlangs tegenkwamen op een van onze theezakjes, die we aanpassen naar:  Welk boek is je meest kostbaarste bezit? Dit gaf ons de gelegenheid na te denken over welk boek ons het meeste waard is.

kostbaarste bezit

Amy: Mijn persoonlijk meest belangrijkste boek zijn de collectie van kleine beer. Dit omdat die boeken me aan vroeger denken en aan mijn overleden zusje. Daarnaast heb ik een gesigneerde boek van Keegan Allen die me aan een heel leuk weekend en inside jokes doet denken.

Roos: Ik heb The maze runner gesigneerd door James Dashner en het boek Elixir door Hilary Duff gesigneerd. Ik ben echt al jaren fan van Hilary, daar ben ik dan ook super blij mee! Ook is Harry Potter Film Wizardry kostbaar voor mij, dit boek kreeg ik toen ik een moeilijke tijd doorging.

Lia: In mijn collectie heb ik een The Maze Runner boek gesigneerd door James Dashner himself toen hij een bezoek bracht aan Nederland. Dit is denk ik toch wel een van mijn meest waardevolle boeken in mijn kast. Het is echt net een kind voor.

Welk boek is jouw meest kostbaarste bezit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *