Er zijn een aantal boeken die ik momenteel zou willen lezen.
Nadat ik ze heb gelezen, komt er ongetwijfeld een review op de site!

Hieronder vind je een klein lijstje!

13 reasons why – Jay Asher

Laatst zag ik op instagram een post van Selena Gomez. Ze gaat de executive producer worden, van de nieuwe netflix serie 13 reasons why. Ik twijfel dus of ik het boek ooit is heb gelezen, want het verhaal klonk wel heel erg bekend toen het opzocht. Daarom staat dit boek zeker op mijn lijstje om te (her)lezen!

Gedichten van de broer van Roos – Tim Hofman

Door alle verhalen wat ik momenteel er over hoor ben ik zeer benieuwd geworden hoe dit is geworden. Ik vraag me af mijn beeld over Tim gaat veranderen en dit een andere kant van hem laat zien.

Where Am I Now – Mara Wilson

Een van mijn favoriete film ooit is Matilda. Ik was geobsedeerd met de film toen ik jonger was.  Ik ben zeer benieuwd naar dit boek omdat ik eigenlijk nooit heb nagedacht achter de persoon die Matilda speelde. Dit boek staat erg hoog op mijn lijstje om voor dit jaar aan te schaffen!

The Manifesto on How to be Interesting – Holly Bourne

Als laatste boek heb ik momenteel op mijn lijstje het boek van Holly Bourne. Ik kwam het als eerste tegen op Goodreads  en de omschrijving trok me heel erg aan. Ook al is het boek momenteel al een paar jaar uit, ik ben zeer benieuwd!

Welke boeken zouden jullie graag willen lezen?

One Comment

  1. Pingback: Gedichten van de broer van roos - Tim Hofman - More Than Books

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *