Te lezen: pink books edition

Bij de Urban Outfitters hebben ze altijd onwijs leuke boeken die je in de normale boekhandel niet zo snel ziet of op zou pakken. In New York heb ik uiteraard ook een kijkje genomen bij deze collectie. Vandaag licht ik twee boeken voor jullie uit die ik aan mijn ‘to be read’ lijstje heb toegevoegd. 

Note To Self van Connor Franta heb ik al wel langer op het oog. Toen hij zijn nieuwe boek aankondigde was ik weer enorm benieuwd naar wat voor esthetisch mooi geheel dit zou worden. A Work In Progress heb ik al in de boekenkast staan maar in dit diary-achtige vervolg hierop gaan we een stapje verder zijn leven. Dit doet Connor in dit boek bijvoorbeeld ook door fotografie en poëzie. Ik kon NYC uiteraard niet verlaten zonder deze nieuwe aanwinst! 

 

Een ander boekje wat ik tegenkwam was Yesterday I Was The Moon. Vooral de mooie zachtroze kaft trok mijn aandacht en maakte me dat ik even ben gaan bladeren. Zoals veel boekjes bij de UO bevat dit poëzie. Rupi Kaur en andere moderne dichters (die al dan wel niet gehyped zijn op social media) ben ik enigszins bekend mee dus ben ook zeker wel erg benieuwd naar deze bundel. 

 

Welke boeken zijn jullie tegengekomen de afgelopen periode die het vermelden waard is?

One thought on “Te lezen: pink books edition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *