2017. We staan aan het begin van een (hopelijk) mooi nieuw jaar en er is geen betere manier om deze te beginnen met het boek van Demi Lovato – Staying Strong: 365 days a year.

Een tijd terug bracht zij namelijk dit boek uit waarin ze in totaal 365 quotes heeft verzameld. Voor elke dag een. Elke quote heeft voor haarzelf in lastige periodes veel betekend en met behulp van dit boek wilt ze deze quotes, inclusief haar persoonlijke wijze les, graag ook aan haar fans, en anderen meegeven.

Het idee van het boek is dat je deze elke dag op een bijvoorbeeld vast moment even inkijkt. Ik doe dit bijvoorbeeld als ik net ben opgestaan en voor ik mijn dagelijkse ochtendroutine in ga. Naast de (meestal) motiverende quote  met korte toelichting van Demi zelf, staat er ook nog een goal voor die dag bij. Dit zijn vaak kleine doelen of dingen waar je over na kunt denken en die mogelijk toch wel een grote impact op je dag kunnen hebben (ik spreek uit ervaring).

Ik vind het persoonlijk een erg inspirerend boek, en dat zeg ik niet alleen als fan. Ook als je Demi Lovato helemaal niet kent, maar toch geïnspireerd wilt worden door mooie quotes en wijze lessen dan is dit boek zeker iets voor jou! Naast de inhoud is ook het uiterlijk van het boek zeker mooi om op je nachtkastje of in je boekenkast te hebben.

Waar je vele andere inspirerende boeken na een paar dagen uitgelezen hebt, is dit er een waar je elke dag van het jaar in mag lezen. En daar word ik persoonlijk heel blij van!

One Comment

  1. Pingback: Reading Challenge: Jaar Recap Lia - More Than Books

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *