Vandaag heb ik een boek gekozen, die ik normaal niet zou lezen. Ik lees namelijk nooit stripboeken, dus dit was een uitdaging en weer iets nieuws voor mij!

Het verhaal:
Net als iedereen die denkt dat ze er gewoon niet in passen, droomt Evie van een veilige plek. Als het moeilijk is, is alles wat ze wil een kans om te ontsnappen aan de realiteit en zichzelf te zijn.

Ondanks zijn falende gezondheid, komt Evies vader in de buurt van het creëren van zo’n virtuele wereld. Nadat hij overlijd voordat hij klaar ermee is, laat hij haar de sleutel achter in de vorm van een app, en Evie wordt getransporteerd naar een wereld waar de bevolking wordt beïnvloed door haar persoonlijkheid. Iedereen straalt in haar aanwezigheid, totdat haar sluwe nicht, Mallory, de app ontdekt… en de macht heeft om problemen in het paradijs te veroorzaken.

Review:
Het verhaal is bedacht door Joe Sugg. Die kan je misschien kennen van Youtube, hij heeft daar zijn eigen kanaal en is met zijn komische video’s bekend geraakt. Dit boek ziet er interessant uit, maar helaas valt het verhaal heel erg tegen. Er was geen humor in te bekennen en het verhaallijn liep heel snel alle kanten op. Daardoor werd het lastig te volgen.

De karakters waren niet echt uitgewerkt en veranderen de tekeningen halverwege het verhaal waardoor ze soms niet meer te herkennen waren. Ook waren er vreemd verhaallijnen, zo verstopt de hoofdkarakter zichzelf graag in de koelkast om zo de wereld te ontsnappen????

De tekeningen waren voor mij gevoel erg donker, maar mijn jongere broertje vond ze wel erg mooi. Dus misschien smaken verschillen.

Ik was erg teleurgesteld bij dit boek, dus ik geef het 2/5 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *