Laatst ontving ik dit boek en was zeer benieuwd! Ik kon er niet meteen in beginnen maar nadat ik het kon las ik het direct uit.

Het verhaal:

Mackenzie, Ava, Caitlin, Julie en Parker hebben een aantal niet zo perfecte dingen gedaan. Hoewel ze het allemaal hadden over het vermoorden van de rijke bullebak Nolan Hotchkiss, gingen ze er niet echt mee door. Het is gewoon toeval dat Nolan precies zo stierf als ze hadden gepland.

Nolas was niet de enige waarover ze gefantaseed hadden. die mocht sterven. Als iemand anders, die ze hebben genoemd, sterft vragen de meisjes zich af of ze worden ingeluisd. Of staan ze op het punt het volgende doelwit van de moordenaar te worden?

Review:

The perfectionists is een tweedelige boekserie die in 2014 is uitgekomen. De Nederlandse vertaling is afgelopen maand bij Moon uitgeverij uitgegeven. De serie bestaat uit twee delen, waarvan the good girls het vervolg is. Persoonlijk vind ik het tweede deel leuker omdat er in het eerste deel praktisch niets gebeurd. Je kunt het daardoor ook makkelijk los van elkaar lezen omdat eigenlijk alles kort herhaald wordt, wat er gebeurd is.

Het is allemaal erg fijn geschreven waardoor je er snel in raakt. Hierdoor leest het boek zich makkelijker uit en wil je meer over de karakters weten. Het heeft verassende spannende verhaallijnen en gebeuren er dingen die je eigenlijk niet verwacht. Daarnaast zijn de karakters goed uitgewerkt en krijg je echt inzicht in hoe hun zich voelen.

Sowieso is de cover echt knal roze waardoor die zeker opvalt!

Ik geef het 3/5 sterren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *