Geregeld kom ik ze tegen op instagram, book-related of bookish candles. Leuk om te zien, maar een tijdje terug wilde ik er toch verandering in brengen en zelf eens meemaken of deze kaarsen inderdaad naast dat ze er natuurlijk prachtig uit zien ook echt je geld waard zijn. Dus ik ging online op zoek naar goede verkopers en kwam uiteindelijk terecht bij Ash & Quills Candles. Deze verkoopster heeft een rijkelijk assortiment aan allemaal mooie kaarsen die zij zelf met de hand maakt. Alles heeft een book-related naam en ook de geurcombinaties are to die for, al zeg ik het zelf. Hier heb ik drie kaarsjes uitgekozen, wat nog best lastig was want ik wilde ze oprecht allemaal wel hebben zo mooi vind ik ze! Vandaag ga ik met jullie delen welke kaarsjes ik uitgekozen heb en wat ik daarvan vind.

De verzendtijd van mijn pakketje was iets van 1,5 week, wat ik redelijk snel vond. Ik las op de instagram pagina van de webshop dat ze momenteel met wat vertraging zitten gezien de huidige Corona omstandigheden dus had me al voor het ergste opgemaakt, maar dat viel dus reuze mee. Hier scoren ze al pluspunten mee bij mij! Ik heb uiteindelijk gekozen voor drie totaal verschillende kaarsen gebaseerd op (1) Harry Potter, (2) de ACOTR serie van Sarah J Maas en (3) een van mijn favoriete klassiekers Jane Eyre.

   

Allereerst, de namen, die vind ik he-le-maal fantastisch. Ten tweede, de kleuren zijn echt het einde. Felle kleurtjes die voor mijn gevoel ook echt matchen met de boeken en de feeling die ik daarvan krijg als ik eraan denk of ze uit de kast trek. Zoals je hierboven kunt zien matchen ze ook redelijk goed met de boek versies die ik in mijn kast heb staan, nog een pluspuntje. Daarnaast is de geur die de ongebrande kaarsen afgeven ook echt goed sterk. Het zijn soy candles, dus ik had het ook wel gedacht, maar het is natuurlijk altijd even afwachten hoe dat in werkelijkheid is maar ik ben dus zeker enthousiast hierover. Ik heb helaas nog geen tijd gehad om ze te branden om na te gaan of ze ook echt een sterke geur afgeven, maar dat denk ik haast wel.

Al met al ben ik dus echt heel positief en excited over deze, best wel, impuls aankoop al zeg ik het zelf. Ik kan niet wachten om ze te branden en verder uit te testen, maar ik moet ook eerlijk toegeven dat ik dat best eng vind omdat ze er ook zo prachtig mooi uitzien. Ik ga zeker nog wel vaker iets bestellen om deze ook in mijn boekenkast mooi neer te kunnen zetten!

Mijn aankoop: Kaarsjes met een inhoud van 4oz die een brandtijd van 20-30 uur hebben. Prijs was 4,99 pond per kaarsje.

Hebben jullie ook bookish candles in huis staan of zouden jullie deze ook aanschaffen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *