Vandaag een review van het boek Bliss door Shay Mitchell en Michaela Blaney.

Verhaal:
Sophia Marcus, 21, heeft elk aspect van haar glamoureuze leven als Hollywood-acteur op haar moodboard al in kaart gebracht, maar haar leven in Toronto is nu allesbehalve spannend. Overdag naar audities gaan en ’s nachts in een club werken, Sophia begint het gevoel te krijgen dat ze langzaam nergens naartoe gaat.
Demi Michaels, Sophia’s beste vriendin, ging na de middelbare school niet naar school. Met minimale ideeën voor haar eigen toekomst, gebruikt ze haar energie voor het opbouwen van de perfecte relatie met een oudere man. Wanneer die relatie vastloopt, moet Demi zien te overleven.
Sophia’s vriend (en Demi’s frenemy) Leandra Hunting geeft geen moer over hard werken of een liefdevolle relatie. Ze heeft andere plannen voor haar toekomst. Na haar afstuderen gaat Leandra op reis met de jachten, vliegtuigen en limousines van belachelijk rijke mannen. Kan een van hen haar laten zien wat liefde eigenlijk betekent?

Review

Het verhaal is vrij makkelijk te volgen, elk hoofdstuk lees je vanuit een ander karakter. Doordat de hoofdstukken per persoon best veel inhoud hebben, raak je er meteen in en wordt je een met die persoon. Van de drie karakters heb ik echt een absolute haat gekregen aan Leandra omdat het zo irritant geschreven is, dat je er wel gefrustreerd van raakt. Het boek vond ik helaas wel echt tegenvallen. Sommige aspecten van het verhaal waren zeer overbodig waardoor ik het liefste een gedeelte had overgeslagen. Andere aspecten van het verhaal waren juist zo kort beschreven dat je heel veel miste.

Ik geef dit boek 2/5 sterren omdat het echt heel veel meer potentie had kunnen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *