Maart is alweer bijna ten einde en dat betekend dus dat we alweer een drie maanden in het nieuwe jaar zitten. Time flies when you’re having fun! Daarnaast zitten we momenteel ook in een beetje gekke periode waarin iedereen die dat kan vanuit huis moet gaan werken en we zo min mogelijk de straat op moeten. Dit jaar had ik het voornemen om toch met kleine stapjes weer wat meer te gaan lezen. De afgelopen twee jaar is dat door werk en drukke vrijetijdsschema’s een beetje gezakt in mijn prioriteitenlijst, maar ik merk wel dat ik het lezen mis. Een nieuw jaar is dan uiteraard het juiste moment om daar verandering in aan te brengen, en dat deed ik dan ook. Verder ziet het er naar uit dat de hele Corona crisis daar toch ook nog een beetje aan bij kan gaan dragen.

Ik denk dat ik januari goed afgetrapt heb; ik heb namelijk in totaal op dit moment al 6 boeken gelezen en ben in mijn zevende begonnen. Dat is vergeleken met mijn tempo de afgelopen jaren heel wat! Gekeken naar mijn jaardoel loop ik nu precies op schema, en daar doen we het voor! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De afgelopen periode heb ik er heel wat boeken doorheen gejaagd. Zo las ik twee boeken van Ruth Ware. Haar boeken lees ik altijd in een zucht uit omdat het echte page turners zijn. Ik heb verder nog een boek van Stephen Hawkins liggen waar ik niet echt doorheen lijk te komen. Hopelijk gaat dat de komende weken nog wel lukken want ik heb nog een enorme to read stapel klaarliggen in mijn kast. Het boek wat ik op dit moment actief aan het lezen ben is die van Huib Modderkolk. Deze onderzoeksjournalist heeft een echte page turner geschreven over de schaduwkant van het internet en welke risico’s dit heeft voor onze huidige maatschappij. Ondersteunt door enkele interessante gebeurtenissen / incidenten die zich de afgelopen tijd hebben afgespeeld krijg je hier een goed beeld van. Zeker omdat een deel van mijn huidige werk zich rondom dit soort thematiek afspeelt vind ik het zeker een aanrader ook als je nog weinig kennis hebt over deze onderwerpen!

Hoe gaat het met jullie reading challenge?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *