We leven alweer bijna een week in januari 2020 en dat betekent uiteraard dat wij onze Goodreads Reading Challenge voor dit jaar weer zijn gestart. Een nieuw jaar, new me, meer boeken lezen..of toch niet? Lees snel verder als je benieuwd bent naar onze goede voornemens op boeken gebied.

 

Roos

Mijn Goodreads challenge is goed gegaan vorig jaar.  Ik had de teller op 30 boeken staan, en ik heb er 31 gelezen. Het was nog spannend, ik heb dan ook een aantal boeken snel aan het eind van 2019 uitgelezen. Ik hoop dat ik dit jaar 35 boeken zal lezen. Één van mijn goede voornemens is dan ook om meer te lezen. Dat moet te halen zijn toch? Sorry iPhone (hoewel ik hier nu mijn stukje op typ) je moet het minder zonder mij gaan doen. Ik hoop dat mij dat eindelijk een keer gaat lukken..

Amy

Meestal zet ik mijn challenge op 10 boeken. Dit haal ik meestal wel aardig. Vorig jaar had ik er 14 gelezen. Om mijzelf wat te dwingen heb ik mijn challenge dit jaar op 15 gezet, dat ik echt minimaal elke maand er een uur wil lezen. Met school en stage is dat lastiger dan je denkt! Momenteel wordt mijn TBR ook steeds groter dus tijd om in te grijpen.

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Amy has
read 0 books toward
their goal of
15 books.
hide

 

Lia

In tegenstelling tot twee jaar terug moet ik ook in 2020 nog een stapje terug doen in mijn reading challenge. Ik heb het afgelopen jaar gemerkt dat het me niet echt meer lukte om goed aan lezen toe te komen. Dit kwam mede door een flinke dip waar ik in terechtkwam. Mijn vorige challenge heb ik dan ook niet gehaald. Ik heb voor dit aankomend jaar de teller op 25 boeken gezet. Ik heb mezelf voorgenomen om meer tijd vrij te maken om te lezen en me weer meer in deze wereld te begeven zodat ik hopelijk weer meer plezier krijg in het lezen. Ik heb een flinke TBR stapel opgebouwd dus het wordt tijd dat ik deze eens door ga ploegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *