Auteurs, songwriters, musici, scriptschrijvers; het zijn allemaal mensen waar ik enorm tegenop kijk. Ik kan enorm van hun talent genieten, maar had stiekem ergens ook wel gehoopt dat ik het zelf zou kunnen. Ik heb het dan over het schrijven natuurlijk. Goed geschreven muziek of songteksten kunnen me soms tot tranen toe ontroeren. Boeken en verhalen transporteren me tussen de pagina’s van een boek of tijdschrift elke keer weer naar een totaal andere wereld. En dan zijn er nog die films die zo goed in elkaar zitten dat de buurman of buurvrouw naast me in de bioscoop me zachtjes mijn neus hoort ophalen omdat ik weer eens half zit te janken bij een verdomd goede scène. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat het er is, maar achter elk woord, elke scène en elke pagina in een boek zit een persoon verscholen die deze woorden ooit eerst op papier heeft gezet. Deze personen bewonder ik. Deze persoon wil ik in het zonnetje zetten en deze personen wil ik vandaag benoemen want ik vind dat dit ook een keer mag. Dus aan allen; dank voor jullie mooie woorden en stukken want zonder was onze wereld toch een stukje minder mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *