Een nieuwe maand, betekend ook weer nieuwe boekreleases waarna ik erg uit kijk!
Vandaag vind je hier een lijstje en wie weet zit er wat bij voor jou!

Durf te schrijven! – Carry Slee

Hét boek vol tips & tricks van de bekendste kinderboekenschrijfster van Nederland!

‘Carry, ik wil schrijver worden, kun jij me helpen?’

Deze vraag wordt ontzettend vaak aan Carry gesteld. Nu komt ze met het antwoord: in Durf te schrijven! deelt ze al haar schijfgeheimen met jou. Hoe je inspiratie krijgt en jezelf ertoe zet om nu écht de pen op te pakken. Hoe je ervoor zorgt dat jouw verhaal een pakkend begin heeft en dat je personages gaan leven. Hoe je het plot van jouw boek zo spannend, ontroerend of interessant maakt, dat niemand meer kan stoppen met lezen.

——

Ik ben zeer benieuwd naar dit boek en voornamelijk omdat ik zelf altijd wil gaan schrijven, maar het dan toch niet doe. Dit door het overdenken en het uitstellen. Het boek ga ik zeker binnenkort aanschaffen en kijken of ik er wat uit kan halen!

Opposite of always – Justin A Reynolds

Jack Ellison King. King of Almost.

He almost made valedictorian.

He almost made varsity.

He almost got the girl…

Als Jack en Kate elkaar ontmoeten op een feest,  weet Jack dat hij hard valt. Al snel ontmoet ze zijn beste vrienden, Jillian en Frann. Jack zijn vloek van ‘bijna’ is eindelijk voorbij.

Maar dit liefdesverhaal is… ingewikkeld. Het is bijna nog lang en gelukkig. Omdat Kate sterft. En hun verhaal zou daar moeten eindigen. Maar Kate’s dood stuurt Jack terug naar het begin, het moment waarop ze elkaar voor het eerst ontmoeten en Kate is er weer. Mooie, stralende Kate. Gezond, gelukkig en charmant als altijd. Jack weet niet of hij gek is. Maar als hij de kans heeft om Kate’s dood te voorkomen, zal hij het nemen. Zelfs als dat betekent geloven in tijdreizen. Jack zal echter leren dat zijn acties niet zonder gevolgen zijn. Wanneer een keuze dodelijk wordt voor iemand anders die dicht bij hem staat, moet hij uitvinden wat hij wil doen – en loslaten – om de mensen te redden van wie hij houdt.

A Woman Is No Man – Etaf Rum

In Brooklyn krijgt de achttien jaar oude Deya ontmoetingen met huwelijkskandidaten.
Hoewel ze niet wil trouwen, geven haar grootouders haar geen keus. De geschiedenis herhaalt zichzelf: Deya’s moeder, Isra, had ook geen keus toen ze als tiener Palestina verliet om met Adam te trouwen. Hoewel Deya opgroeide om te geloven dat haar ouders omkwamen bij een auto-ongeluk, maakte Deya een vraagstuk van een mysterieuze, maar toch vertrouwd uitziende vrouw, die er voor zorgde dat ze over alles van haar verleden opnieuw gaat nadenken. Terwijl het verhaal wisselt tussen de levens van Deya en Isra, begint ze de donkere, complexe geheimen achter haar fragiele gemeenschap te begrijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *