Het is alweer een nieuwe maand, dus ook weer tijd voor een post over de nieuwe boeken die in juli uitkomen!
Hier vind je 5 boeken die deze maand uitkomen en waar ik zeer benieuwd naar ben:

Release datum: 10 juli 2018

When We Found Home – Susan Mallery 

Het leven is bedoeld om ervan te genieten, maar dat is niet zo gemakkelijk zonder familie, beperkte vooruitzichten en een verleden waar je liever niet over praat. Toch weet Callie Smith niet hoe ze zich moet voelen als ze ontdekt dat ze een broer en een zus heeft – Malcolm, die opgroeide met liefde, rijkdom en privileges, en Keira, een twaalfjarig meisje van de straat.

Callie vindt het niet leuk om alleen te zijn, maar het is tenminste veilig. Ondanks haar schroom, trekt ze met haar broers en zussen en grootvader het grootse huis binnen aan de oevers van Lake Washington, in de hoop dat dit misschien het begin is van een heel nieuw leven.

Maar opnieuw beginnen kan rommelig zijn. Callie en Keira passen bij elkaar, maar niet met hun chique nieuwe levensstijl, waardoor Malcolm zich als een vreemde man in zijn eigen huis voelt. Hij weet niet hoe hij zijn nieuwe zussen kan helpen zich veilig te voelen. Een gezin worden vergt geduld, humor, een beetje wijn en heel veel liefde.

Maar liefde is geen sterke kant van Malcolm… totdat een mooie barista hem leert dat een open hart, net als de familietafel, altijd ruimte kan maken voor meer.

Release datum: 17 juli 2018

All Your Perfects – Colleen hoover

Quinn en Graham’s perfecte liefde wordt bedreigd door hun onvolmaakte huwelijk. De herinneringen, fouten en geheimen die ze in de loop der jaren hebben opgebouwd, scheurt hun nu uit elkaar. Het enige dat hen zou kunnen redden zou ook precies datgene kunnen zijn dat hun huwelijk verder dan het punt van reparatie duwt.

All Your Perfects is een diepzinnige roman over een beschadigd echtpaar waarvan de potentiële toekomst afhankelijk is van beloftes die in het verleden zijn gedaan. Dit is een hartverscheurende page-turner die vraagt: kan een klinkende liefde met een perfect begin een leven overleven tussen twee onvolmaakte mensen?

Release datum: 24 juli 2018

I Can’t Date Jesus: Love, Sex, Family, Race, and Other Reasons I’ve Put My Faith in Beyoncé – Michael Arceneaux

In dit boek vind je een verzameling van afwisselend hysterische en soul-zoekende essays over hoe het is om op te groeien als een creatieve, gevoelige zwarte man in een wereld die constant probeert te bespotten en je menselijkheid vermindert.

Het was niet eenvoudig om Michael Arceneaux te zijn.

Gelijkheid voor LHBT-mensen heeft een lange weg afgelegd en alles, maar stemmen van personen van kleur binnen de gemeenschap zijn nog steeds vaak het zwijgen opgelegd en zwart zijn in Amerika is… Heb je het nieuws bekeken?

Met de karakteristieke humor en openhartigheid die hem tot een van de meest gedurfde schrijvers van vandaag over sociale kwesties hebben gemaakt, is I Can not Date Jezus de gepassioneerde, openhartige en verfrissende blik van Michael Arceneaux op het minderheidsleven in het hedendaagse Amerika. Hij laat geen onverdraagzame of onwetende steen liggen en beschrijft zijn reis door te leren zijn identiteit te omarmen als de wereld hem zei het tegenovergestelde te doen.

Hij schrijft welsprekend over zijn moeder; opgroeien in Houston, Texas; toen vroeg zijn vader of hij ‘grappig’ was terwijl hij zijn hand schudde; zijn obstakels in het omhelzen van intimiteit; en de aanhoudende uitdagingen van jonge mensen die zich gemarginaliseerd voelen en de kans ontkennen om hun dromen na te streven.

Perfect voor fans van David Sedaris en Phoebe Robinson, deze doordringende eerlijke, doordringende en tijdige verzameling essays, I Can not Date Jezus vertelt Arceneaux ons – zonder excuses – hoe het is om openhartig en dapper te zijn in een wereld die verdeeldheid zaait.

Release datum:  31 juli 2018

The Cheerleaders – Kara Thomas

Er zijn geen cheerleaders meer in Sunnybrook.

Eerst was er het auto-ongeluk. Er waren twee meisjes verdwenen, na het raken van een boom op een regenachtige nacht. Niet lang daarna vonden de moorden plaats. Die twee meisjes waren gedood door de buurman. De politie heeft hem neergeschoten, dus niemand zal ooit weten waarom  de buurman het deed. Monica’s zus was de laatste cheerleader die stierf. Na haar zelfmoord ontbond Sunnybrook High de cheer squad. Niemand wilde herinnerd worden aan de meisjes die ze verloren hadden.

Dat was vijf jaar geleden. Nu willen de faculteit en studenten van Sunnybrook High de verloren cheerleaders onthouden. Maar voor Monica is het niet zo eenvoudig. Ze wil het gewoon vergeten. Alleen begint Monica’s wereld te ontrafelen. Er zijn de brieven op het bureau van haar stiefvader, een opgegraven, jaren oude mobiele telefoon en een vreemde nieuwe vriend op school… Wat er vijf jaar geleden is gebeurd, is nog niet voorbij. Sommige mensen in de stad weten meer dan ze zeggen. En op de een of andere manier staat Monica in het middelpunt van alles.

Er zijn geen cheerleaders meer in Sunnybrook, maar dat betekent niet dat iemand anders veilig is.

Release datum:  31 juli 2018

Forget You, Ethan (Forget You Ethan #1) – Whitney G.

Houd je vrienden in de buurt en je vijanden dichterbij …

Ik heb Rachel Dawson al gehaat sinds ik zeven jaar oud was. Mijn buurmeisje en mijn nummer één gezworen vijand. Dat is de reden waarom bijna al onze kindergevechten eindigden met dat ik iets van haar in brand stak. (Of vice versa.)

Ze snitched op mij toen ik avondklok brak.

Ik snitched op haar toen ze loog over het hebben van een vriendje.

We gingen op deze manier heen en weer gedurende de middelbare school, beiden zwoeren nooit meer met elkaar te praten als we naar de universiteit gingen.

Maar dat was totdat ze tijdens mijn laatste jaar op mijn appartement verscheen en me vroeg om een tijdelijke plek om te blijven. Totdat ik me realiseerde hoeveel er tussen ons was veranderd en de lijn die ik nooit zou oversteken steeds moeilijker te negeren was …

** Dit zijn op zichzelf staande vrienden (tegen vijanden) tegen romantiek van geliefden **

Naar welk boek ben jij benieuwd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *