Mooiste boekenplanken #1

Op Instagram scrol ik regelmatig langs de mooiste boekenplanken en kasten die er bestaan. Het inspireert me om mijn eigen boeken op te ruimen en netjes te zetten, maar het blijft ook gewoon super leuk om je ogen uit te kijken wat andere boekenliefhebbers over de hele wereld met hun boeken stash doen. Daarom vandaag een nieuwe serie waarin we onze favoriete boekenplanken/stashes/kasten met jullie delen! In deze blog deel ik er drie met jullie.

 

DIY bookshelf

@littlemissbookreader
Dit is volgens mij niet haar eigen boekenkast maar ik zag deze repost op dit account voorbijkomen toen ik op de hashtag #bookshelf ging zoeken en wauw wat een plaatje! Het hele concept om eigenlijk een “boom” als basis te hebben voor je boekenkast is zo pretty – ben hier echt verliefd op.

The Used Book Café

Dit is een café in Parijs waarbij de wand eigenlijk één grote boekenkast is. Ik zou hier echt heel lang kunnen doorbrengen.

Regenbook bookshelf

@sweetbookobsession
De boeken in deze kast zijn precies zo geplaatst dat je een supermooie regenboog krijgt. Dit is wel echt een van levensdoelen, om dit te kunnen maken. Ik vind dit er zooooo mooi uit zien als boekenplanken op kleur gesorteerd zijn!

Hoe ziet jullie boekenplank eruit? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *