Luisterboeken heb je nu ook op Spotify. Wij bij MTB zeiden meteen YES! Wij hebben er drie op een rijtje gezet. Misschien gaan we dit vaker doen, dat zou leuk zijn!

Een foto waarop het luisterboek van Don't date Rosa Santos staat

Don’t date Rosa Santos – Nina Moreno

Voor fans van de hitserie Jane the Virgin  

Daten met Rosa is moeilijk. Iedereen ziet dit als een vloek. Maar Rosa voelt zich zo niet. Rosa zit tussen culturen en haar keuzes. Tussen haar oma, een geliefde heler, haar gemeenschap en haar moeder. Haar moeder die ze nu en dan ziet. Tussen haar stad Port Coral in Florida en Cuba, waar haar oma niet over wilt praten. Dan komt ze Alex Aquino tegen. Een mysterieuze jongen. Met tattoos. Zijn familie eigenaar van de jachthaven. Kan Rosa haar vloek verbreken en een plek vinden waar ze zichzelf kan zijn?

Luisterboeken spreken voor zichzelf – Paul Acampora, I kill the mockingbird

Little White Lies – Jennifer Lynn Barnes

Sawyer Teft zijn oma staat voor de deur met een debutanten contract ter waarde van zes figuren. Ze accepteert het en het is tevens een kans om op zoek te gaan naar haar vaders identiteit. Dat dat ze een vriendschap zou sluiten, daar had ze niet op gerekend. Maar in deze gemeenschap is niet iedereen wat hij of zij lijkt. Alle andere debutanten hebben allemaal schandelijke en duistere geheimen. En hoe langer ze in deze gemeenschap is, hoe meer mensen niet willen dat Sawyer in het verleden van haar familie duikt..

Het luisterboek The Raven Boys met een quote uit het boek

The Raven Boys – Maggie Stiefvater

Dit is een hele populaire serie onder young adult lezers. Misschien heb jij het al gelezen. Ik (nog) niet. Het trekt mij niet zo. Mocht het jou wel trekken, luister vooral naar het luisterboek!

De bijna-doden staan Blue en haar moeder op te wachten. Blue kan ze zelf niet zien maar dan komt er een jongen uit de duisternis en spreekt direct tot haar. Gansey is een student uit een rijke familie. Hij studeert op Aglionby, een prive school. Blue mag niet bij de zogeheten Raven Boys in de buurt komen. De andere Raven Boys zijn Adam, Ronan en Noah.

Blue moet uit de buurt blijven van haar enige echte liefde want hij zal namelijk overlijden. Dat heeft ze nooit als een probleem gezien. Maar ze kan het niet laten om bij de Raven Boys uit de buurt te blijven..

Welk van deze drie luisterboeken ga jij luisteren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *