In deze lees recap laat ik jullie weer zien welke boeken ik in de maand mei heb gelezen. Deze maand las ik vier boeken, waarvan drie in negen dagen (!!!) Ook kwam ik eindelijk van mijn lees dip af.

Eindelijk las ik A conjuring of light uit. Ik heb hier maar liefst 42 dagen over dit boek gedaan. Meer dan een maand dus. Dit kwam niet omdat ik het niet leuk of slecht vond maar door mijn lees dip. Heel erg jammer dat deze serie tot een einde is gekomen. Hier kan je de review lezen.

Aan welke serie ook een einde kwam was de Frieda Klein thriller serie van het schrijversduo Nicci French. Ik was wat minder enthousiast over dit deel, De dag van de doden. Waarom? Dat kan je lezen op woensdag 13 juni!

Gelijk daarna las ik nog een thriller, Verblind van Mel Wallis de Vries. Het laatste boek dat ik van haar las was Kil dat ik, net als Verblind, drie sterren gaf. Ik had dit boek niet voor niets binnen 2 dagen uit. Weer had ik niet de moordenaar aangewezen, dit is mij nog nooit gelukt. Helaas.. Een review hiervan volgt nog.

Als laatste las ik A court of frost and starlight. Helaas was dit boek niet zo goed als de vorige delen. Dit was meer een soort tussenboek. Je leest hoe hun levens zijn na de oorlog.

Wat lazen jullie in de maand mei?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *