Lees recap maart

In maart las ik in totaal maar twee boeken. Het was niet zo’n productieve lees maand voor mij, maar daar wil ik deze aankomende maand weer verandering in brengen.

Het eerste boek wat ik uitlas was It Ends With Us van Colleen Hoover. Roos  schreef hier eerder ook al een review over en ik moet eerlijk toegeven dat dit boek me echt geraakt heeft. Nadat ik de Never Never trilogie vorige maand uit had wilde ik zo graag nog meer van haar lezen and it did not disappoint! Ik werd volledig meegezogen in het verhaal en het enige wat ik wil zeggen is dat het zo’n belangrijk maar ook sterk verhaal is. Ik raad deze zeker aan.

Het tweede boek wat ik heb gelezen is The Leaving van Tara Altebrando. Hier schreef ik kort geleden nog een review over op MoreThanBooks en raad ik je ook zeker aan.

Momenteel ben ik begonnen met Illuminae en heb ik ook Windfall van Jennifer E. Smith op mijn leeslijstje staan. Hopelijk kan ik hier snel ook wat over schrijven!

Wat hebben jullie deze afgelopen maand gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *