In deze lees recap laat ik jullie weer zien welke boeken ik in de maand juni heb gelezen. Deze maand las ik niet al teveel, maar toch nog iets.

It only happens in the movies – Holly Bourne

It only happens in the movies is een boek dat gaat over Audrey. Audrey is helemaal klaar met romantiek. Aangezien de relatie van haar ouders kapot ging, nam ze een baan in een bioscoop om nog het huis uit te komen. In de bioscoop ontmoet ze wannabe filmmaker Harry. Niemand verwacht hun twee om verliefd te worden, maar het gebeurd. En heftig. Maar dat betekend niet dat dingen makkelijk zijn, want echte liefde is niet zoals in de films.

De grootste liefdesverhaal dat ooit verteld is, bevat geen zoenen in de sneeuw of racen naar het vliegveld. Het bevat pijn en verwarring en hoop en verwondering over goedkope clichés. Oh, en zombies..

Vind mijn review hier!


Spring Awakening – Steven Satar

Spring Awakening is een van oorsprong Amerikaanse musical uit 2006, gebaseerd op het toneelstuk Frühlings Erwachen, in 1891 geschreven door Frank Wedekind. Het toneelstuk bevat de  thema’s abortus, homoseksualiteit en kindermishandeling. De muziek voor de musicalbewerking is geschreven door Duncan Sheik en de scenario- en liedteksten door Steven Sater. Het verhaal speelt zich af in het Duitsland van het eind van de 19e eeuw en gaat over jongeren die zichzelf en hun seksualiteit ontdekken in een omgeving waarin ze allesbehalve vrij zijn of serieus genomen worden.

Vind mijn review hier!


Momenteel lees ik:

Zij, jij en ik – Julie Cohen

In haar heerlijke feel-good roman Zij, jij & ik laat Julie Cohen ons kennismaken met drie generaties vrouwen uit een familie. Nadat oma Honor haar heup heeft gebroken, kan ze niet meer alleen wonen en trekt ze noodgedwongen in bij schoondochter Jo en puber-kleindochter Lydia, met wie ze na de dood van haar zoon Stephen geen contact heeft gehad.

Alsof dat al niet spanningen genoeg oplevert, hebben alle drie de dames ook nog geheimen voor elkaar, wat een soepel contact in de weg staat. Hoe moet dit goedkomen? Bij het lezen van dit boek zal je lachen, maar gegarandeerd ook een traantje wegpinken…

Binnenkort komt hier een review van online!

Welke boeken hebben jullie afgelopen maand gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *