Lees recap april

In april las ik boeken. Gelukkig is april nog niet voorbij dus ik heb nog eventjes tijd om daar meer van te maken.

Over S.T.A.G.S van M.A. Bennett schreef ik vrijdag een review. Dit boek viel mij tegen waardoor ik het jammer genoeg niet meer dan twee sterren kon geven.

Daarnaast las ik Never Never deel 1 van bekende new adult schrijfster, Colleen Hoover. Ze schreef het samen met Tarryn Fisher. Zij is ook een new adult schrijfster. Dit boek bestaat uit nog twee andere delen. Wat erg fijn aan de boeken is is de hoeveelheid pagina’s. Elk boek bevat niet meer dan 150 pagina’s. Het gaat over Silas en Charlie wie aan geheugenverlies lijden. Lia schreef er op Valentijnsdag een review over.

Al gauw begon ik aan Never Never deel 2. Helaas was dit wat minder dan het eerste deel. Er gebeurde toch wat minder in dan als in deel 1.

Op dit moment lees ik Never Never deel 3 maar ik heb nog geen tijd gehad om verder te lezen. Ook lees ik nog steeds A conjuring of light van V.E. Schwab. Daar heb ik nog maar een paar pagina’s van gelezen.. Blame it on the lees dip.

Wat las jij deze maand?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *