Vandaag hebben we een mooie winactie voor jullie!
Afgelopen week hebben wij dit boek ontvangen en we mogen er maar liefst twee van weggeven. Aan het einde van het artikel lees je hoe!

Het boek
Het boek ‘De tuin van Jacob en Thomas’ gaat over nieuwsgierigheid, over het kijken en luisteren naar vogels en over het samen beleven van avonturen in de natuur. Een hartstikke leuk en interactief boek voor kinderen van 4 tot ongeveer 9 jaar. Het boek bevat verhalen over tuinvogels die voorkomen in de poldertuin van Jacob en Thomas. In de weetjes kom je van alles te weten over onder andere de poten en snavels van vogels, over eieren en over verliefde, coole en chille vogels. En over alle mezen, kraaiachtigen (‘kraai of kauw?’) en mussen in Nederland. Achterin het boek zit ook een doe-deel waar je jouw vogels kunt tekenen of plakken.

Wat wij ervan vinden
Het is echt een heel mooi en duidelijk boek met allerlei informatie over vogels. Het wordt aangeraden voor kinderen van 4 tot 9, maar ik denk dat dit boek voor iedereen wel geschikt is! Ik vond het erg interessant om door te bladeren en daarnaast zaten er ook echt prachtige tekeningen in.

Hoe kan je winnen?
Je kan winnen via Instagram ( hier!) EN via deze post!
1. Vertel op Instagram waarom jij graag zou winnen EN/OF
2. Vul dit formulier in!

De winnaars worden 29 september bekend gemaakt. Veel succes 😀

Niet gewonnen?
Het boek is vanaf nu te koop online en in de winkel voor €19,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *