2019 is alweer voorbij. Gelukkig nieuw (boek)jaar! Wat gaat het toch snel. Zoals elk jaar vertellen we jullie over ons favoriete boek dat we dit jaar lazen. Hopelijk doet het je wat inspiratie op.

favoriete boek van 1992

Lia

2019 was niet helemaal mijn jaar wat lezen betreft. Ik heb weinig nieuwe boeken gelezen, en was ook niet echt meer op de hoogte van wat er uitgebracht werd. Het boek waar ik het meeste plezier van heb gehad is daarom het laatste wat ik vorig jaar las, namelijk The Christmas Mystery van Jostein Gaarder. Jullie hebben hem al voorbij zien komen maar dit is een soort adventkalender in boek vorm waarbij je samen met Joachim en zijn ouders eigenlijk ook elke dag een hokje uit de kalender kunt openen en het verhaal daarbij kunt lezen. Jostein Gaarder is echt een van mijn favoriete schrijvers ooit en ik kan niet wachten om zijn boeken te gaan herlezen!

Amy

Ik heb in het begin van vorig jaar behoorlijk veel kunnen lezen. Daarna is het een beetje stil geworden omdat mijn normale leven weer begon (eerste half jaar woonde ik in Denemarken). Mijn favoriete boek was Dear Evan Hansenval emmich, steven levenson, benj pasek&justin Paul. Ik heb dit boek twee keer gelezen en het verhaal raakt me erg. In december ben ik naar Londen gegaan met lia en hebben we deze show live gezien op west end. Die was geweldig. Aanrader! Zo is het toch weer een DEH full circel jaar.

Roos

Mijn favoriete boek van 2019 was Vengeful van V.E. Schwab. Dit is het tweede boek in de Villains serie. Vicious gaf ik 4 sterren maar Vengeful maar liefst 5! Het heeft alles wat ik in een boek zoek. Karakters met diepgang. Een sterk plot. Spanning. Een wereld waar je bang van wordt. Ik zat bij elke pagina op het puntje van mijn stoel. Victoria kan zo goed schrijven dat het verhaal echt tot leven komt. Er komt een deel 3 en ik kan niet wachten.

Wat is jullie favoriete boek van dit jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *