Al eerder hebben we gepost over onze (op dat moment) favoriete #bookstagram accounts… tijd voor een kleine update! Op More Than Books probeer ik iedereen terug te volgen. Dit omdat je zo op de hoogte blijft maar ernaast ook inspiraties kan krijgen voor je volgende nieuwe aankoop. Vandaag heb ik er vier uitgekozen die ik recent gevolgd heb omdat ik hun feed interessant vind.

Simone | simscupofbooks

Als eerste kwam ik dit account tegen. Ik vind haar feed erg rustgevend en daarnaast bedenkt ze allerlei leuke attributen die bij de post kunnen.

Eleanor Grace | cosybookcorner

Nadat ik opzoek was gegaan naar een romantische feed kwam ik er twee tegen. Als eerste kwam ik de feed van Eleanor Grace tegen. Ze maakt gebruik van bloemen en kaarsen. Doordat het consequent wordt doorgevoerd op elke foto heeft het een leuk effect.

Taiwo | stuffed.shelves

Dit gaat ook op voor dit account. Er worden zachte kleuren gebruikt en daarnaast wordt er een filter toegepast die bij de foto past.

Ashlee | libraryinthecountry

Als laatste heb ik een wat drukkere feed uitgekozen. Dit heeft een wat donker thema en komt in dit account volledig tot zijn recht.

Wat zijn jullie favoriete bookstagram accounts op dit moment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *