Op TikTok ja lach maar niet ik scroll ook vrij regelmatig doelloos door die app heen kom ik best vaak nog hele leuk boek tags of filmpjes tegen. Ook de inspiratie voor de post van vandaag heb ik daar vandaan. Want ik vond het zelf persoonlijk een best goede, maar zeker ook lastige vraag om te stellen; van welke boeken zou ik oprecht willen dat ik ze nog een keer voor de eerste keer kon lezen?

   


Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe.
Benjamin Alire Sáenz. Simple, honest and beautiful. Zo zou ik dit boek beschrijven. Het is alweer een tijdje terug dat ik deze gelezen heb, maar ik heb er alleen maar goede vibes aan over gehouden. Ik zou graag weer opnieuw willen vallen voor dit boek.

A Court of Thorns and Roses. Sarah J. Maas. If you know you know. Meer kan ik er niet over zeggen. Ik ben normaal gesproken niet van de ‘fantasy’ maar dit moet iedereen wel gelezen hebben, you’ll love it.

Eleanor Oliphant is Completely Fine. Gail Honeyman. Dit boek zou ik opnieuw willen lezen om het een tweede kans te geven. Het heeft wat gekost om deze uiteindelijk uit te lezen omdat ik in een enorme leesdip zat, maar I fell in love en dat zou ik vanaf de allereerste pagina al willen beleven want ik ben ervan overtuigd dat het kan. Vandaar dat ik deze toegevoegd heb.

Extremely Loud & Incredibly Close. Jonathan Safran Foer. ‘Brilliantly written. A story that will stay with me forever.’ Als ik dit op Goodreads heb geschreven, dan zou ik hem alleen voor deze beschrijving gewoon nog een keer helemaal opnieuw willen beginnen om dit te kunnen ervaren, of niet dan?

Vraag aan jullie; van welke boeken zouden jullie de eerste keer lezen weer willen herbeleven?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *