We zijn allemaal enorme fan van Harry Potter, ontken het maar niet. Toen ik net op zoek ging naar een leuke book tag die we met jullie kunnen delen en deze tegen kwam was het voor mij in ieder geval wel duidelijk; deze vind ik leuk! Ik heb hem voor de gelegenheid iets ingekort, maar dat mag de pret niet drukken. Dus pak je bezemsteel er maar bij en houdt je toverstokken in de aanslag, want dit beloofd denk ik een leuke ride te worden 🙂

Alohomora-
Unlocking Charm
A first book in a series that got you hooked.
A Court of Thorns and Roses Series (So Far) Review (SPOILERS ...
Deze ben ik op aanraden van Roos eigenlijk gaan lezen en ik was oprecht gelijk hooked!

Accio
Summoning Spell
A book that you wish you could have right now.
A Monster Calls (Reprint) (Paperback) By Patrick Ness : Target
Dit boek heb ik al in mijn boekenkast staan maar helaas alleen de versie zonder de prachtige illustraties. Als ik deze toverspreuk kon gebruiken had ik zeker de geïllustreerde versie naar me toe getoverd.

Expecto Patronum
The Guarding Spell
Your Spirit Animal book.
The Alchemist, Paulo Coelho | 9780007155668 | Boek - bookspot.nl
Als ik al een spirit animal boek moet kiezen dan is het zeker weten deze. Dit is een van mijn favoriete boeken ooit en deze doe ik mensen dan ook graag cadeau omdat ik gewoon vind dat iedereen deze gelezen moet hebben. Iedereen leest hem ook op een andere manier en je kunt er voor jezelf de meest wijze lessen uit halen die voor jou van toepassing zijn en dat vind ik ook heel leuk aan dit boekje.

Expelliarmus
Disarming Spell
A book that took you by surprise.
Eleanor Oliphant Is Completely Fine by Gail Honeyman ...
Ik had in eerste instantie moeite om hier doorheen te komen maar toen ik er eenmaal echt in zat kon ik het boek en het verhaal enorm waarderen. Deze heeft me zeker verrast!

Prior Incantatum
Reverse Spell
The last book you read
bol.com | The Forest of Wool and Steel, Natsu Miyashita ...
Dit boek, welke ik in Denemarken kocht vorig jaar, heb ik laatst eindelijk uitgelezen. Ik vond het een mooi en apart boekje, zeker een aanrader als je ook van piano’s houd. Toen ik de cover net even ging googelen kwam ik erachter dat er blijkbaar ook een film van gemaakt is. Deze ga ik ergens de komende periode zeker even checken.

Imperio
Controlling Curse
A book you had to read for school
Max Havelaar , Multatuli | ISBN: 9789491618529
Max Havelaar, wie kent hem niet. Dit is een boek wat wij op de middelbare moesten lezen voor onze leeslijst. Van velen weet ik dat dit niet zozeer hun favoriete bezigheid was, maar ik genoot intens van deze periode! Ik moet zeggen dat me van dit boek niet zozeer veel is bijgebleven, maar hey :p

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden, dus deel ze onder deze post of op instragram met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *