Vandaag is het weer tijd voor een wel bekende book tag. We proberen deze er zo af en toe tussendoor te piepen als we toevallig een leuke tegenkomen en ik moet zeggen, ik vond deze wel super leuk om te doen! Het is de My Blog’s Name in Books Tag en het was de bedoeling om dus onze blognaam MoreThanBooks te spellen met boeken die nog op mijn TBR lijst staan; op zichzelf al wel een uitdaging volgens mij.

Made You Up — Francesca Zappia

On the Come Up — Angie Thomas

Release — Patrick Ness

Eleanor Oliphant Is Completely Fine — Gail Honeyman

The Tattooist of Auschwitz — Heather Morris

Happy: Finding Joy in Every Day and Letting Go of Perfect — Fearne Cotton

All Our Wrongs Today — Elan Mastai

Note on a Nervous Planet — Matt Haig

Between Shades of Grey — Ruta Sepetys

On The Other Side — Carrie Hope Fletcher

On Top — Anna Nooshin

Killing Forest — Sara Blaedel

Say Her Name — James Dawson

Een mooie lijst al zeg ik het zelf! Of ik deze boeken heel snel ook zal gaan lezen, dat is denk ik nog maar de vraag..maar ik heb in ieder geval weer even inspiratie opgedaan vanuit mijn Goodreads account 😉

Welke boeken staan er momenteel op jullie TBR lijst?

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *