Dit keer eens iets heel anders dan wat we jullie normaal gesproken voorschotelen, namelijk een book tag! Je kent ze wel, die leuke posts op Instagram of Youtube. Vandaag voor jullie The Aesthetically Pleasing Book Tag!

 

1. Best color combo on a book cover: Illuminae, Amie Kaufman.

Deze kleuren vind ik gewoon zo mooi bij het boek passen en het trekt echt je aandacht. Zeker een van mijn favoriete combo’s op mijn plank!


2. Best typography/font on a book cover
: Night Owl, Jenn Bennet.

Deze letters zijn gewoon te pretty voor woorden. Kijk die glitters stralen.


3. Best simple cover
: Harry Styles live on tour polaroid photobook.

Ik kocht dit boekje vorige week tijdens een van zijn shows. Ik durf bijna niet te zeggen dat ik dit deed omdat ik het geheel er zo aesthetically pleasing uit vond zien, maar ja dat dus.


4. Best end pages
: Harry Potter and the Philosophers Stone illustrated edition.

HOGWARTS WILL ALWAYS BE THERE TO WELCOME YOU HOME.


5. Best map
: Sarah J Maas “A Court of” series.

Dit is een van de weinige boeken die ik bezit waar überhaupt een kaartje in geprint staat. Deze is dan wel van een wereld waar ik als een blok voor ben gevallen.


6. Best naked hardback
: Harry Potter and the Cursed Child, J.K. Rowling.

Dit zwarte is gewoon zo mooi. Nu moet ik toegeven dat ik wel meer hardbacks heb die echt om te gillen zijn, maar dit blijft wel een van mijn favorieten.

Afbeeldingsresultaat voor harry potter and the cursed child hardcover book


7. Best back cover
: Pride and Prejudice, Jane Austen.

Alleen maar liefde voor dit boek.


8. Best chapter headers
: The Sky Is Everywhere, Jandy Nelson.

Niet elke chapter header ziet er zo mooi uit als deze maar er zijn er een aantal in dit boek te vinden die me echt de kriebels geven zo mooi en uniek vind ik ze. Ze hebben ook allen wat te maken met het verhaal, wat het nog leuker maakt.


9. Best illustrations
: A Monster Calls, Patrick Ness.

Dit is een van mijn meest favoriete boeken. Ik bezit een echt exemplaar van de geïllustreerde editie helaas zelf nog niet, maar heb er al diverse malen doorheen gebladerd als ik in de boekenwinkel sta en man man man wat een prachtig boek.

Afbeeldingsresultaat voor a monster calls illustrations

10. Best spine: Pride and Prejudice, Jane Austen.

Het priegelige getekende effect wat deze hele cover + spine heeft vind ik enorm goed bij het boek passen. Deze versies die voor een aantal klassiekers is uitgebracht doen mijn hart echt sneller kloppen.


11. Favorite cover on your shelves
: A Work In Progress, Connor Franta.

Het moment dat ik deze cover zag was ik op slag verliefd. De kleur en alles is zo simpel maar oh zo krachtig.

 

Wat zijn jullie favoriete boeken die echt niet in dit rijtje mogen ontbreken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *