Book haul: juni 2018

Vandaag hebben we een kleine book haul voor jullie. Ondanks dat ik zelf niet heel veel aan het lezen ben de laatste tijd heb ik tijdens mijn stedentrips deze maand wel wat boeken en notitieboekjes gekocht; in totaal drie boeken en twee notitieboeken.

Note To Self van Connor Franta hebben jullie in een vorige post al voorbij zien komen. Deze kocht ik eerder deze maand bij de Urban Outfitters. In dit tweede boek van deze youtuber gaat Connor in een diary-achtig vervolg op A Work In Progress met behulp van fotografie en poëzie dieper in op zijn leven op dit moment. Dit boek ziet er te mooi uit en ik ben daarom ook erg benieuwd naar de inhoud hiervan.

In Londen kocht ik vervolgens allereerst een nieuwe editie van het boek Wonder van R.J. Palacio. Dit boek heb ik al gelezen en ik heb ook de film gezien, alleen was ik nog niet in het bezit van een mooie kopie hiervan. Als jullie dit nog niet hebben gedaan: zeker een aanrader!

Aangezien ze bij de Waterstones ook een “buy one get one half price” actie hadden besloot ik ook gelijk One Of Us Is Lying van Karen M. McManus mee te nemen. Dit boek staat al langere tijd op mijn to be read lijstje alleen is het er maar niet van gekomen hem te kopen. Het gaat over een groepje scholieren die moeten nablijven en waarvan er een aan het einde van dit uur niet meer in leven is; Simon. Simon heeft echter een app over zijn school waar alle geheimen van verschillende scholieren in staan welke hij de volgende dag zou gaan lekken. Wat is er gebeurd en liegt er hier iemand?

Welke boeken hebben jullie de afgelopen periode gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *