Boeken die ik meeneem op vakantie

Binnenkort ga ik op vakantie en ik neem natuurlijk weer een aantal boeken mee. In totaal neem ik dit keer drie boeken mee, daar moet ik wel genoeg aan hebben. Één boek dat ik nog steeds aan het lezen ben, één laatste deel van een serie en één nieuw alleenstaand boek. Kijk mee naar welke dat allemaal zijn.

Het boek dat ik op dit moment aan het lezen ben is A conjuring of light van V.E. Schwab. Veel heb ik er nog niet uit gelezen. Ik ben er 20 dagen geleden mee begonnen maar ik heb nog maar 95 pagina’s gelezen, oeps. Dit is het derde en laatste boek in de A garnering of shadows young adult fantasy serie.

De dag van de doden is het achtste en laatste deel in de Frieda Klein serie. Dit zijn thrillers geschreven door het duo Nicci Gerard en Sean French. Ik ben erg benieuwd hoe ze deze serie hebben afgesloten.

En als derde en laatste boek neem ik I have lost my way van Gayle Forman mee. Dit is geen onderdeel van een serie maar wel een young adult boek. Ik heb bijna al haar boeken gelezen, ben dan ook erg benieuwd naar dit boek!

Welke boeken neem jij dit jaar mee op vakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *