Boek releases: mei 2018

Het is alweer mei, een nieuwe maand wat betekend dat er ook weer nieuwe boeken uitkomen. Hier vind je een mooi overzichtje van een aantal boeken die deze maand uitkomen waar ik erg naar uit kijk:

1 mei:

It Ends with Her – Brianna Labuskes

FBI-agent Clarke Sinclair geeft niet snel op. Ze heeft jarenlang seriemoordenaar Simon Cross gevolgd, gedwongen om zijn verdraaide aanwijzingen en foto’s in het hele land te volgen. Clarke weet dat Cross alleen roodharige vrouwen selecteert en dat hij zich niet op een ander slachtoffer richt totdat Clarke de vorige ontdekt.

Hij heeft nooit een patroon gebroken … tot nu toe.

Er is al een meisje vermist in de staat New York wanneer een tweede wordt gekidnapt – een blondje. De moordenaar is veranderd en stuurt Clarke terug naar de tekentafel. Hoe dichter ze bij de waarheid komt, hoe dieper ze wordt getrokken in een onontkoombare valstrik die speciaal voor Clarke is gemaakt. Wat Cross’s ultieme spel ook is, het eindigt met haar.

 

 

 

1 mei:

A Court of Frost and Starlight (A Court of Thorns and Roses #3.1)

Maanden na de explosieve gebeurtenissen in Hof van vleugels en verwoesting, zijn Feyre, Rhysand en hun vrienden nog steeds bezig met de wederopbouw van het Nachthof en de immens veranderde wereld daarbuiten. Maar de Winterzonnewende is eindelijk dichtbij, en biedt een verdiend uitstel van de werkzaamheden. Toch kan zelfs de feestelijke sfeer de schaduwen van het verleden niet tegenhouden. Terwijl Feyre haar eerste Winterzonnewende als Hoge Fae beleeft, ontdekt ze dat haar dierbaren meer wonden hebben dan ze dacht. Littekens die een grote invloed hebben op de toekomst van hun hof.

 

 

 

 

 

15 mei:

War Storm (Red Queen #4) – Victoria Aveyard

OVERWINNING KOMT VOOR EEN PRIJS.

Mare Barrow leerde dit maar al te goed toen Cal’s verraad haar bijna verwoestte. Nu vastbesloten om haar hart te beschermen – en de vrijheid te verzekeren voor de rood en nieuwbloei zoals haar – besluit Mare om het koninkrijk Norta voor eens en altijd omver te werpen … te beginnen met de kroon op Maven’s hoofd.

Maar geen enkele strijd wordt alleen gewonnen en voordat de Reds als één kunnen opstaan, moet Mare de kant kiezen van de jongen die haar hart heeft gebroken om de jongen te verslaan die haar bijna heeft gebroken. Cal’s krachtige Silver-bondgenoten vormen samen met Mare en de Scarlet Guard een formidabele kracht. Maar Maven wordt gedreven door een obsessie zo diep, dat hij er alles aan doet om Mare weer als zijn eigen bezit te hebben, zelfs als dat betekent dat alles, en iedereen, op zijn pad wordt vernietigd.

De oorlog komt eraan, en al Mare heeft gevochten voor hangt in de balans. Zal de overwinning genoeg zijn om de Silver-koninkrijken omver te werpen? Of zal het kleine bliksemmeisje voor eeuwig tot zwijgen worden gebracht?

In de epische afsluiting van de prachtige serie Victoria Aveyard moet Mare haar lot omarmen en al haar macht oproepen… want alles zal worden getest, maar niet alles zal overleven.

 

25 Mei:

The Outsider – Stephen King

Een elf jaar oude jongen wordt gevonden in een stadspark, vreselijk mishandeld en vermoord. De vingerafdrukken (en later het DNA) zijn onmiskenbaar die van de populairste honkbalcoach van de stad, Terry Maitland. Rechercheur Ralph Anderson, wiens zoon Maitland coachte, beveelt een onmiddellijke en openbare arrestatie. Maitland wordt naar de gevangenis gebracht, zijn aanspraak op onschuld geminacht. Maitland heeft een waterdicht alibi, met beelden om te bewijzen dat hij in een andere stad was toen het misdrijf werd gepleegd. Maar dat bespaart hem ook niet.

 

 

 

 

 

Naar welke boeken ben jij benieuwd? Laat het ons weten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *