Boek releases: februari 2018

Januari is voorbij gevlogen. Hopelijk hebben jullie allemaal een vliegende start gemaakt met de boek challenges! Een nieuwe maand betekend ook weer nieuwe releases – dus lees snel verder als je ook wilt weten waar wij naar uitkijken deze aankomende maand.

10th anniversary editions Chaos Walking seriesPatrick Ness
Dit jaar bestaan de boeken in deze serie 10 jaar en om dat te vieren worden er deze maand speciale 10th anniversary edities uitgebracht!

Prentisstown isn’t like other towns. Everyone can hear everyone else’s thoughts in a constant, overwhelming Noise. There is no privacy. There are no secrets. Then Todd Hewitt unexpectedly stumbles on a spot of complete silence. Which is impossible. And now he’s going to have to run… This new edition marks the 10th anniversary of the award-winning modern classic, soon to be a major motion picture starring Tom Holland and Daisy Ridley.

Voor MijJojo Moyes
Jojo Moyes kennen jullie wel van haar boek Me Before You. In dit derde boek reizen we met Louisa Clark mee naar New York waar ze een nieuw leven wilt beginnen in deze bruisende stad. Ik vond persoonlijk dat het tweede boek After You al teveel van het goede was, maar als je hier eenmaal aan begonnen bent..dan is er geen uitweg terug. Ik ga proberen ook deze in de aankomende periode te lezen en een review op de site zal dan uiteraard snel volgen.

A Girl Like ThatTanaz Bhathena
Dit is een boek wat me erg aansprak toen ik voor jullie de nieuwe releases van aankomende maand ging opzoeken. Niet alleen omdat het een voor mij geheel onbekende auteur is, maar ook de eerste reviews en beschrijvingen hadden me hooked.

This beautifully written debut novel from Tanaz Bhathena reveals a rich and wonderful new world to readers. It tackles complicated issues of race, identity, class, and religion, and paints a portrait of teenage ambition, angst, and alienation that feels both inventive and universal.

Dit boek ga ik zeker aan mijn to read lijst van dit jaar toevoegen.

Look For MeLisa Gardner
Lisa Gardner is een in vergelijking met de auteur van het vorige boek wél een naam die velen van jullie bekend in de oren zal klinken. Ze schreef de boeken in de D.D. Warren serie en met Look For Me keert ze daarmee terug met wat volgens mij een super spannend boek is. In dit deel gaat Detective Warren een race tegen de klok aan om een jonge vrouw te redden, of juist te berechten? Ik heb zelf nog niets van deze serie gelezen, maar het staat al langer op mijn to be read lijst. De komst van weer een nieuw boek maakt me alleen nog maar meer nieuwsgierig.

Naar welke andere boek releases kijken jullie uit deze maand? 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *