We naderen alweer het einde van deze zomer. De wereld ontdekken en niks doen maken voor mij in ieder geval weer plaats voor mijn bureau op kantoor.  Zoals in eerdere posts ook al benoemd heb ik er (mede ook wel dankzij Roos) een ding van gemaakt om tenminste één boek te kopen in elk vakantieland waar ik kom. Dat is dus een +2 in mijn boekenkast voor dit jaar!

    

Het eerste boek wat ik kocht was in Israël. Om er een mooi aandenken van te maken wilde ik heel erg graag een boek in het Hebreeuws kopen. Nu zijn we onderweg niet heel veel echte boekenwinkels tegengekomen maar op het vliegveld heb ik toch nog snel even een boek weten te scoren. Het liefste wilde ik ook nog een boek wat ik al in het Engels/Nederlands bezit en dat is gelukt! Het is namelijk Wonder geworden.

 

Mijn tweede bestemming deze zomer was New York. Hier kon een bezoek aan de Barnes & Noble natuurlijk niet missen. Mijn doel was om niet al te lang rond te dwalen in het filiaal aan de 5th Avenue maar dat mislukte compleet. Ik liep hier echter maar met twee boeken naar buiten wat ik van mezelf erg knap vond; ik had er namelijk zeker 8 in mijn handen op een bepaald moment. Het eerste boek wat ik kocht heet Meet Cute: Some people are destined to meet en deze vond ik in een van de summer must reads rekken. Het is een boek met allerlei korte verhalen en de flaptekst maakte me erg nieuwsgierig. Het tweede boek wat ik meenam is The Princess Saves Herself In This One van Amanda Lovelace. Dit is een dichtbundel die ook al langer op mijn lijst staat en die ik met een dikke korting heb weten te scoren!

Ondanks dat ik nog steeds een beetje een leesdip heb en er 180 andere boeken op de stapel liggen die hiervoor eigenlijk nog gelezen moeten worden, ga ik toch proberen om zo snel als het kan aan deze nieuwe aanwinsten te beginnen. Verwacht daarom binnenkort posts op onze site!

Hebben jullie deze zomer nog boeken gekocht en zo ja welke? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *