De afgelopen twee maanden heb ik weer flink wat boeken gekocht. Een deel daarvan heb ik op mijn korte vakantie in Engeland aangeschaft. Ik heb nog niet heel veel tijd gehad om in deze boeken te beginnen, maar kijk daar wel enorm naar uit! Vandaag deel ik graag mijn nieuwe pareltjes met jullie.

Op Mijn Schouders van Jeniffer Niven stond al enige tijd op mijn lees lijstje. Het is een indringend en bijzonder liefdesverhaal tussen Libbey en Jack. Als de twee elkaar ontmoeten zijn ze allebei vooral heel erg kwaad maar toch al snel verrast. Hoe beter zij elkaar leren kennen, hoe minder eenzaam ze zich voelen. Volgens mij is dit een young adult boek wat je erg snel weg leest dus ik ben enorm benieuwd.

FlooredLullabyMirror Mirror en Stonehenge kocht ik allemaal tijdens mijn vakantie. Floored is een collaborative novel geschreven door zeven bekende YA-auteurs waaronder ook Holly Bourne. De levens van een grote groep voor elkaar onbekenden kruisen elkaar in dit boek, wat het voor mij een interessante read maakt. Ik weet nog niet precies wat ik ervan moet verwachten maar het feit dat dit boek door zoveel goede auteurs geschreven is maakte me erg nieuwsgierig. Uiteraard kunnen jullie een review verwachten als het zover is.

Mirror Mirror is zoals jullie misschien wel weten het boek wat supermodel en actrice Cara Delevingne heeft uitgebracht. Het is een boek over vriendschap, je eigen identiteit vinden en verraad. Ik dacht allereerst dat het een autobiografisch karakter had, maar het blijkt toch een echte novel te zijn. De achterflap en recensies zijn echter veelbelovend dus kan niet wachten om te lezen wat Cara hiervan gemaakt heeft.

Tijdens mijn korte vakantie bezocht ik ook het wereldberoemde Stonehenge. Dit was ook de plek waar ik dit boek van Bernard Cornwell kocht. Ze verkochten er veel kinder- en informatieve boeken maar ik was toch meer op zoek naar een novel waarin ik meer achtergrond info kan krijgen over dit indrukwekkende stukje Engeland. Deze historische roman gaat me daarbij hopelijk verder helpen welke zich afspeelt in de tijd dat Stonehenge nog in gebruik was.

Tot slot kocht ik ook Only Love Can Break Your Heart van Katherine Webber. Ik moet bekennen dat dit een impuls aankoop was alleen gekeken naar de aantrekkelijke cover. Het feit dat de auteur deze versie gesigneerd had was ook een mooie bijkomstigheid. Ik ben momenteel net begonnen in dit boek en ben al helemaal meegesleurd in dit liefdesverhaal. De nacht en sterrenhemel spelen een grote rol in dit verhaal wat mij eigenlijk constant doet wegdromen.

Mijn boekencollectie is weer flink bijgevuld. Ik kan niet wachten om deze berg de aankomende periode te gaan lezen!

Hebben jullie nog nieuwe boeken gekocht de afgelopen periode?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *