De vakantie zit er alweer een tijdje op. Het leukste aan de laatste weken van de zomer en de eerste weken van september vind ik zelf altijd dat je in de winkels super mooie notitieboeken en planners hebt. Zelf heb ik het niet zozeer meer echt nodig maar mijn hart gaat wel sneller kloppen als ik een mooie planner of toffe schriften tegen kom. Ook de afgelopen weken ben ik wat interessante dingen tegengekomen dus mocht je nog op zoek zijn; ter inspiratie hier wat van mijn faves!

Hema

Bij de Hema kwam ik laatst deze leuke notitieboekjes tegen. Niet alleen de kleur is super tof, ook over de verpakking is goed nagedacht. Ik vond ze bij de cosmetica en samen met wat andere school artikelen is dit onderdeel van de B.A.E. lijn.

Bruna

Bij de Bruna op het station werd mijn aandacht getrokken door de vele leuke planners die er weer beschikbaar zijn voor het aankomende jaar. Zoals bijvoorbeeld deze mooie roze. Ik had zelf altijd enorme moeite om een mooie en praktische agenda te scoren maar tegenwoordig is er genoeg keuze!

Primark

De Primark heeft een nieuwe Harry Potter stationary collectie. Deze bestaat uit heel veel kleine notitieboekjes, een heuse en super handige week planner en diverse notitieblokken en to do lijstjes. Als je fan bent zeker even langs gaan zou ik zeggen.

Bijenkorf

Last but not least kun je bij de Bijenkorf ook altijd wel wat scoren op het gebied van stationary. Zo kwam ik deze mooie langwerpige notitieboeken tegen met motiverende quote op de voorkant. Ik vond ze super classy en chique!

 

Ik hoop jullie geïnspireerd te hebben met een paar van mijn mooiste vondsten. Wie van jullie wordt er net zo wild van stationary als ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *